Mary i el senyor Lupo, fotos per viure

Hi havia una vegada una jove Mary, que es dedicava a jugar amb nens.
Hi havia una vegada un llop ( Lupo en italià), que es dedicava a la fotografia.
Un dia van trobar-se per fer les dues coses junts.
Així comença un nou projecte : "Mary i el senyor Lupo, fotos per viure.




Avui en dia estem acostumat a fer fotos amb els nostres mòbils per recordar moments bonics. Sobre tot ens agrada fer-les als nostres petits, quan els veiem per primera vegada amb un joc nou o quan fem una sortida. Capturar moments especials i feliços per després poder-los compartir i recordar ens senta molt bé!
Sempre m'ha agradat treballar amb nens utilitzant aquest dispositiu, tant d' arribar a fer-ne un recurs educatiu. Pedagògicamente és molt important per la construcció del seu "jo" que el nen vegi la seva imatge i les seves accions amb retrospectiva: on estaves aquí? Què feies? Amb qui estaves?
Fins i tot trobo molt profitós treballar amb la Casetta a casa teva fent fotos al llarg de les meves sessions de joc per ensenyar-les després als pares.
És un regal els vull fer perquè no es perdin res i puguin gaudir de les noves descobertes tot i no haver-hi estat.  
Però no sóc fotògrafa i per això aquest nou projecte té la mà d'un professional que a la fotografia s'hi dedica ànima i cos amb una autèntica passió com al Fernando, alias "Lupo"www.lumenstudio.es

La idea és oferir-vos un book fotogràfic familiar.
Les fotos que veureu les vam fer a l'aire lliure, una característica constant  del projecte: són llocs amb amplitud, encant, casi salvatges, on aprofitar  i experimentar al màxim la llum natural.
En tot el procés de shooting la dinamització i els attrezzos són una part molt important, diria pedagògica.  Més que una sessió de fotos, tot esdevé l'ocasió per interactuar, imaginar lliurement amb l'entorn i per a crear un conte: el propi conte familiar.
En el joc lliure arreu tota la espontaneïtat de la emoció.
El mètode que seguim per treure-la és oferir unes oportunitats, sense invadir com sovint passa en qualsevol altre sessió de foto com a producte. 
Nosaltres mirem al procés, en lloc que al maquillatge. 
El procés de jugar a construir una bandera amb una tela i un ram i córrer lluitant  amb el vent per  ficar-la com si haguéssim arribat a Martes.
El procés de pujar a un arbre adornat de llana i imaginar de tenir-hi  casa.
El procés de representar un conte amb unes disfresses, de penjar la roba amb pinces, de tirar fulles, de jugar amb celofàns de color per veure com es veu el món en blau, vermell, groc o senzillament el procés de fer un passeig...
Per això creiem que són fotos per viure, gaudir, estimar-se i comunicar-se.

La platja de Vilanova i la Geltrú, i una masia a les fores del mateix poble "can Cabanyes" van estar els nostres primers settings, Glòria, Zoe, Luna, Mariajosé, Joan, Jan, Sonia, Jan, Jordi, Rebecca, Pia, Arnau, Eli, Laticia, Vincenç les famílies protagonistes en les seves autèntiques essències.
Bona visió, espero que us emocioneu al veure-les :-)
Què us transmeten?



























































 



 
 








No hay comentarios: